Urban Bib

Van dinsdag t/m zaterdag vind je de Urban Bib bij ons op het terrein! Ontleen je favoriete boek voor een ontspannen leessessie in de zon of luister live mee naar een podcast over een bijzonder item uit hun collectie.

De Urban Bib-hoek is een interactieve installatie rond urban culture zoals hiphop, slam poetry, graffiti en parkour. Je vindt er boeken, graphic novels, magazines, films, muziek en meer over de (inter)nationale urban scene, met extra aandacht voor de Antwerpse urban scene.

  • - Beluister nieuwe tracks en video's van lokale en internationale artiesten 
  • - Chill in de lounge zithoek met interessant leesvoer binnen handbereik
  • - Snuister in de uitgebreide urban culture-collectie (literatuur, studieboeken, cd's, dvd's...)
  • - Check de interactieve muur met 16 geluiden uit de stad (wil je zelf een track invullen, neem dan contact op via urbanbib@antwerpen.be)

 

Elke donderdag kan je vanaf 15u30 live komen luisteren naar de podcast in de Urban Bib. Centrale onderwerpen zijn de collectie, die ook aanwezig is op de Zomerfabriek en de term Urban, die al een hele tijd in vraag gesteld wordt. Verder zal een (wisselende) host het gesprek gaande houden met een variatie aan gasten die allemaal een link hebben met de Hip Hop cultuur. Street artists, dansers, dj’s en mc’s komen allemaal aan bod. Kan je er niet bij zijn? Beluister de podcast via een livestream op het facebook-account van Permeke bibliotheek of het youtube-account van de Urban Bib Antwerpen.

https://www.youtube.com/channel/UC2ddEabf97HCi8ksmtZxNQw

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Dinsdag t/m zaterdag 

vanaf 15u 
 

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons