Try-out: We all speak in poems

Moving Ground

Ons lichaam spreekt een taal.
Een taal die in stilte schreeuwt. 
Vaak horen we elkaars poëzie niet.
Dat doet ons wel eens botsen.
Of duwen.
Of vluchten.   ​

Met 'We all speak in poems' probeert Moving Ground op publieke plaatsen elkaars poëzie te horen en zo samen tot beweging te komen. 

 

'We all speak in poems' is een dansvoorstelling met rolstoeldansers. Van 28 juli t/m 30 juli kan je gaan kijken naar de open repetitie om 17u in Club Z. Op vrijdag 31 juli doet Moving Ground een try-out om 17u in Club Z. 

Moving Ground VZW is een nomadische dansorganisatie waarin iedereen een liefdevolle thuis kan vinden. Dans heeft door de eeuwen heen een verbindende en versterkende rol gespeeld in de samenleving. Moving Ground blaast deze rol een nieuw leven in, door artistieke projecten uit te werken waar we mensen van een  superdiverse stad connecteren via dans, muziek en woord.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook 'We all speak in poems'.

 

28 t/m 31 juli 

Om 17u in Club Z 

 

Try-out 

 

Let's keep it safe: wear your mask! (no entry without)
 

Conform de huidige maatregelen (met ingang van 25 juli 2020) zijn we verplicht om de naam, huisadres telefoonnummer van iedereen uit de bubbel te noteren. We vragen deze gegevens bij het binnengaan. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing door daarvoor bevoegde instanties van de federale overheid en zullen na 30 dagen door ons verwijderd worden.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#clubZ#gratis#dans