Programma

Programma
Inhoud

As y'all might know, om het Corona-virus mee in te dijken moesten we op 27 juli de deuren sluiten. Na deze kleine, noodgedwongen pauze in augustus staan we er weer terug: vanaf 1 september ontvangen we je weer graag op ons terrein en blijven we open tot en met 4 oktober.  

Weekly
The Classics staat terug op het programma, de Grab the Mic en Jam Sessions avonden gaan samen in Grab the SUNdays XL op zondag. 


Open Call
Voor het tweede jaar op rij organiseerden we een Open Call. Begin januari lanceerden we een oproep waar iedereen vrij was zijn of haar projectvoorstel in te dienen. We selecteerden twaalf creatieve talenten: zij organiseren hun event deze zomer op onze Zomerfabriek. De oogst? Een zomer vol workshops, salsa, loungy dj sets, hiphop van eigen bodem, modeshows, theater, vintage marktjes, podcasts, audiovisuele installaties en meer! En as always: volledig gratis en iedereen welkom.

Check programma 2020 voor een overzicht van alle events die plaats hebben gevonden! 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Onze Zomerfabriek heeft haar deuren gesloten, see y'all in 2021! Minkelersstraat 2
Antwerpen Berchem

Terug open 1 september t/m 4 oktober
Belangrijk: de deuren van het terrein
en onze bar openen één uur voor aanvang van het event. Sowieso de uren hieronder, eerder kan ook in functie van de events op de kalender.

Maandag: closed
Dinsdag: 19u - 22u30
Woensdag: 19u - 00u
Donderdag: 19u - 00u 
Vrijdag: 19u - 00u
Zaterdag: 19u - 00u (5 september open vanaf 13u)
Zondag: 17u - 00u (6 september open vanaf 14u)


Al onze events zijn gratis! 

 

Iconen

drinken

_drinken