Podcast van Atlas

Podcast van Atlas

'Van waar ben je?' Het is een vraag die we vaak zonder veel nadenken stellen. De een heeft er geen problemen mee, de ander vindt ze net kwetsend. Het is een vraag die een onderscheid lijkt te maken tussen 'mensen van hier' en 'mensen van ergens anders'. Een vraag die dus, ook al is dat niet de bedoeling, meer verdeelt dan verbindt.

Matthias Corneillie is audiomaker en behaalde in 2019 zijn Master Theater- en Filmwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.

Speciaal voor Atlas, een organisatie voor integratie en inburgering in Antwerpen, maakte hij de podcast 'Van waar ben je?'. In zijn podcast onderzoekt hij het taboe rond deze vraag en gaat hij op zoek naar nuance, naar nieuwe invalshoeken. Bestaat er geen betere manier om deze vraag te stellen?

Pak een verkoelend drankje en zet een van de koptelefoons op om te luisteren naar deze podcast.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Dinsdag t/m zondag

van 15u -22u 

Op het terras naast de ingang van De Lounge, bij regen wordt de installatie naar binnen geplaatst. 

 

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Volg ons