PAST EVENT: Urban Bib

Urban bib
Inhoud

Van woensdag t/m zaterdag vind je de Urban Bib bij ons op het terrein! Ontleen je favoriete boek voor een ontspannen leessessie in de zon of luister live mee naar een podcast over een bijzonder item uit hun collectie.

De Urban Bib-hoek is een interactieve installatie rond urban culture zoals hiphop, slam poetry, graffiti en parkour. Je vindt er boeken, graphic novels, magazines, films, muziek en meer over de (inter)nationale urban scene, met extra aandacht voor de Antwerpse urban scene.

  • - Beluister nieuwe tracks en video's van lokale en internationale artiesten 
  • - Chill op het terras met interessant leesvoer binnen handbereik
  • - Snuister in de uitgebreide urban culture-collectie (literatuur, studieboeken, cd's, dvd's...)
  • - Check de interactieve muur met 16 geluiden uit de stad (wil je zelf een track invullen, neem dan contact op via urbanbib@antwerpen.be)

 

Elke donderdag kan je vanaf 16u live komen luisteren naar de BookSMart podcast in de Urban Bib. Centrale onderwerpen zijn de collectie, die ook aanwezig is op de Zomerfabriek en de term Urban, die al een hele tijd in vraag gesteld wordt. Verder zal een (wisselende) host het gesprek gaande houden met een variatie aan gasten die allemaal een link hebben met de Hip Hop cultuur. Street artists, dansers, dj’s en mc’s komen allemaal aan bod. Kan je er niet bij zijn? Beluister de podcast via een livestream op het facebook-account van Permeke bibliotheek of het youtube-account van de Urban Bib Antwerpen.

https://www.youtube.com/channel/UC2ddEabf97HCi8ksmtZxNQw

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

De urban bib is gesloten voor dit jaar!

 

Woensdag t/m zaterdag

15u - 19u aan de Urban Bib ruimte

 

Interactieve installatie rond Urban Culture 

 

**Breng je mondmasker mee**

 

In samenwerking met Permeke Bibliotheek 

Iconen

drinken

_drinken