PAST EVENT: Mara Moja Festival

Het Mara Moja Festival wilt een podium geven aan singer-songwriters en muzikanten met een verschillende afkomst die hun muziek met het diverse Antwerpse publiek willen delen. 

Line-up:

 

RODI ARARAT 19:10-19:40

 

Rodi Ararat is een Koerd uit Syrië, 4 jaren geleden gevlucht naar België. Hij is een componist en bouzoukispeler. Hij speelt ook andere instrumenten, vooral snaarinstrumenten, toch blijft de bouzouki zijn favoriet. Hij studeerde muziek in Syrië, in het Department of Composing. Hij heeft deelgenomen aan vele internationale festivals. Zijn vader was ook muzikant en Rodi heeft veel van hem geleerd al toen hij een kind was. Met zijn muziek brengt Rodi ons mee naar de sound van zijn land en laat hij ons in zijn cultuur duiken.

https://www.youtube.com/c/XembarArarat

 

--------------

 

BENNY BETTANE 19:45-20:15

 

Benny Bettane, geboren in Australië, is een internationaal bekende handpanspeler, multi-instrumentalist, componist en handpanleraar.

Als pionier op het gebied van handpansamenstelling en -performance ontwikkelde Benny een unieke en effectieve methode om handpanlessen te geven met groot succes. De afgelopen 7 jaar heeft hij in heel Europa, Rusland, Azië, Afrika en Noord- Amerika opgetreden en lesgegeven. Hij onderzoekt de creatieve grenzen van zijn instrument in meerdere stijlen, waaronder wereldmuziek, jazz, funk, elektronische muziek en rap, waaruit hij nieuwe interessante fusiegenres creëert.

 

Website: Bennybettane.com

Insta: @bennybettane_music

Facebook, YouTube, Google, Spotify, deezer:

Benny Bettane

 

--------------

 

NICOLAS MORTELMANS 20:20-20:50

 

Nicolas Mortelmans is een gepassioneerde sitarspeler en multi-instrumentalist uit Antwerpen. Nicolas is een fusion sitarist en student Indische klassieke muziek. Hij studeerde op de traditionele manier bij verschillende

sitarmeesters in India en sinds 2017 wordt hij opgeleid door de wereldbefaamde Anoushka Shankar. In 2018 speelde Nicolas meer dan 120 concerten in België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Tsjechië, Nepal en India.

In het verleden heeft Nicolas al samengewerkt met veel bekende artiesten.

https://www.nicolasmortelmans.com/

 

--------------

 

KASPY NDIA 20:55-21:25

 

Kaspy Ndia is een muzikant uit DR Congo.

Na af te studeren in 2010 aan het National Institute of Arts of Kinshasa, werkte hij van 2010 tot 2013 als vrijwilliger met War Child en Oseper voor het toezicht op kinderen in familiepech en slachtoffers van oorlogen in Congo. In de afgelopen jaren nam hij deel aan toneelstukken, festivals en optredens. Hij heeft ook als studio-gitarist gewerkt voor een aantal Antwerpse musici. In 2019 creëerde hij de Melopée group met zijn vrienden Paola Pika, Sam Wuyts en Veerle Heyndrickx.

https://www.kaspyndiamelopeegroup

--------------

 

En om de avond af te sluiten onze DJ’s:

 

HONE & EARL SOUTH 21:35-sluiting

 

Deep fried funk for your hungry soul!

Flyer Mara Moja
Toegang
Vrije toegang
Infobox

Vrijdag 30 juli op het Terras 

19u 

**Breng je mondmasker mee**

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken

eten

_etendrinken
Volg ons