PAST EVENT: Ket & Doc

Ket & Doc: vijf pakkende Vlaamse jeugddocumentaires

In vijf gloednieuwe Vlaamse jeugddocumentaires bekijk je de wereld telkens 15 minuten lang door de ogen van een kind. En hun verhalen zijn allemaal echt gebeurd. 

 

Ontdek deze nieuwe lichting van Ket & Doc films op groot scherm, in aanwezigheid van de makers. De ideale kans om hen te ontmoeten en al je vragen te stellen.

 

Ket & Doc is een project van Ketnet, VAF en JEF, dat de productie van Vlaamse jeugddocumentaires ondersteunt. Per jaar worden er vijf korte docu’s geproduceerd, waarvan de makers een opleidingstraject bij het VAF hebben doorlopen. Terwijl de derde editie momenteel in de stijgers staat, kunnen de prachtige resultaten van editie twee nu eindelijk ook voor een live publiek worden vertoond op groot scherm.

 

De vijf Ket & Doc titels op het programma:

 

Hertenkoorts (Griet Goelen & Louise Van Assche)

In het uitgestrekte Texas staat Emily, een getalenteerde cheerleader van acht, aan de vooravond van haar eerste jacht. 

 

Thom & Stoffel (Zaïde Bil & Sébastien Segers)

Thoms beste vriend is Stoffel, de oude pony. Maar Thom wordt stilaan te groot voor Stoffel. Binnenkort zal hij een ander paard moeten kiezen.

 

Jules & ik (Anne Ballon)

Roos heeft een zus die vroeger haar broer was. Thuis gaat er veel aandacht naar Jules. Toch probeer Roos voor haar een goede zus te zijn.

 

Yaren en de zon - winnaar Beste documentaire op JEF festival 2021 (Renate Raman & Joren Slaets)

Yaren gaat naar een zomerkamp voor kinderen die een dierbaar persoon in hun leven hebben verloren. Ze ontmoet er Kato, een echte spring-in-’t-veld.

 

BOOS (Frederike Migom)

Sommige kinderen worden vaak boos. Mensen noemen hen onhandelbaar. In het ziekenhuis vertellen de kinderen waarom ze zo boos zijn en hoe ze zich daarbij voelen.

 

Filmstill Hertenkoorts
Toegang
Vrije toegang
Infobox

Zaterdag 17 juli in Club Z

 

17u 

 

Jeugddocumentaires 

 

**Breng je mondmasker mee**

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken

eten

_etendrinken
Volg ons