Gezelschap of band
The Bracket Percussion Ensemble

PAST EVENT: The Classics

Bracket

Klassieke muziek is hip & happening. The Classics is een wekelijks terugkerende, gratis concertreeks waarin jonge muzikanten het beste van zichzelf geven. 
 

15 september: The Bracket Percussion Ensemble

 

The Bracket Percussion Ensemble is een internationale perscussiegroep met Adilia Yip (Hong Kong), Ricardo Lievano Flores en Juan Carlos Bonifaz (Mexico/België) sinds 2010.

Vol creatieve synergie, culturele diversiteit en artistieke veelzijdigheid verbinden de Brackets verschillen de muzikale culturen en kunstvormen. Ze mengen Westerse, klassieke percussie met Latijns-Amerikaanse, Afrikaanse en Aziatische tradities. Daarbij begeven ze zich ook graag op het vlak van theater, visuele kunst, literatuur en installaties. 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Dinsdag 15 september binnen in de Lounge


Doors & terras open: 19u
Aanvang concert: 20u


Hosted by de studenten van het Conservatorium 


Let's keep it safe: wear your mask (no entry without)

Onze events zijn gratis! Conform de huidige maatregelen (met ingang van 25 juli 2020) zijn we verplicht om de naam, huisadres telefoonnummer van iedereen uit de bubbel te noteren. We vragen deze gegevens bij het binnengaan. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing door daarvoor bevoegde instanties van de federale overheid en zullen na 30 dagen door ons verwijderd worden.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#lounge #liveperformance #ClassicalMusic