OVER ZOMERFABRIEK

Over Zomerfabriek
Inhoud

Een container vol graffiti is de ingang van deze absolute zomerhotspot in hartje Berchem. Zomerfabriek opent de deuren in juli en augustus met een heerlijk uitgebreid programma, voor en door creatieve Antwerpenaars!

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we een Open Call. De oogst? Een zomer vol workshops, salsa, loungy dj sets, hiphop van eigen bodem, modeshows, theater, vintage marktjes, podcasts, audiovisuele installaties en meer! En as always: volledig gratis en iedereen welkom.

Vaste, onmisbare waarden als The Classics, Grab The Mic en de Jam Sessions staan elke week terug op het programma.

Twee maanden lang voor elk wat wils dus in onze oude gasfabriek: het volledige programma vind je op www.zomerfabriek.be en op de Facebook-pagina. 

Toegang
Kom je iets drinken, liggen op ons gras of liever wat sporten? De bar en het grasveld van Zomerfabriek zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. We vragen bij binnenkomst je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden 30 dagen bewaard en enkel doorgegeven aan contact tracers van de federale overheid indien de situatie daar om vraagt. Na 30 dagen worden deze gegevens verwijderd. Meer info over veiligheid op Zomerfabriek vind je hier.
 

Kom je naar één van onze gratis events?
Voor sommige workshops moet je reserveren. Je herkent deze events aan het label Gratis mits reservatie.  Tickets zijn een week voor aanvang te verkrijgen via onze website of via onze ticketlijn.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Zomerfabriek opent haar deuren van 1 juli t/m 30 aug

Open van dinsdag t/m zondag van 15u tot 01u

 

VRIJE TOEGANG

workshops op voorhand te reserveren, zie het label Gratis mits reservatie

 

Minkelersstraat 2

Antwerpen-Berchem

 

Iconen

drinken

_drinken