OVER ZOMERFABRIEK

Over Zomerfabriek
Inhoud

Een container vol graffiti is de ingang van deze absolute zomerhotspot in hartje Berchem. Zomerfabriek opent deze zomer de deuren met een heerlijk uitgebreid programma, voor en door creatieve Antwerpenaars!

As you all know, om het Corona-virus mee in te dijken moesten we op 27 juli de deuren sluiten. Na deze kleine, noodgedwongen pauze in augustus staan we er weer terug: vanaf 1 september ontvangen we je weer graag voor een selectie van de finest events uit onze Open Call en een paar Weekly favorites zoals de Classics en Grab the Mic + Jam Sessions samen in een nieuw event op zondag, Grab the SUNdays XL. Als kers op de taart: een maand lang topfilms in onze outdoor Cinema Urbana! 

Ook nu: free for all & all are welcome

Toegang
Doors & bar open: één uur voor aanvang van het event. Om het veilig te houden geldt er per event een maximum capaciteit. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. We vragen bij binnenkomst je naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens worden 30 dagen bewaard en enkel doorgegeven aan contact tracers van de federale overheid indien de situatie daar om vraagt. Na 30 dagen worden deze gegevens verwijderd. Meer info over veiligheid op Zomerfabriek vind je hier.

Kom je naar één van onze workshops?
Voor onze workshops moet je reserveren. Je herkent deze workshops aan het label Reserveer hier je workshop. Tickets zijn een week voor aanvang te verkrijgen via onze website of via onze ticketlijn op 03 224 85 39.

Samenvatting

De Zomerfabriek haar deuren zijn gesloten, see y'all in 2021! 

1 september t/m 4 oktober
Dinsdag t/m zondag 
Doors & bar open: vanaf één uur voor aanvang van het event

Maandag: closed
Dinsdag: 19u - 22u30
Woensdag: 19u - 00u
Donderdag: 19u - 00u 
Vrijdag: 19u - 00u
Zaterdag: 19u - 00u (5 september open vanaf 13u)
Zondag: 17u - 00u (6 september open vanaf 14u)


ALLE EVENTS ZIJN GRATIS
Workshops op voorhand te reserveren, zie de info op de event-pagina's

Minkelersstraat 2
Antwerpen-Berchem

Iconen

drinken

_drinken