OPEN CALL

Open Call
Inhoud

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we een Open Call. Begin januari lanceerden we een oproep waar iedereen vrij was zijn of haar projectvoorstel in te dienen. We selecteerden 12 gelukkige creatieve talenten: zij organiseren hun event deze zomer op onze Zomerfabriek! 

 

Naast onze vaste Weekly events en het doorlopende programma mag je je deze Zomer weer aan heel wat nieuws verwachten: workshops, salsa, loungy dj sets, hiphop van eigen bodem, modeshows, theater, vintage marktjes, podcasts, audiovisuele installaties en meer! En as always: volledig gratis en iedereen welkom. De volledige line up van de Open Call komt binnenkort op deze website en Facebook, stay tuned! 

Samenvatting

Toegang
Het terras en het grasveld van Zomerfabriek zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. We vragen bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.
 

Kom je naar één van onze gratis workshops?
Reserveer dan op voorhand je gratis ticket, dan ben je zeker van je stoel. Tickets zijn een week voor aanvang te verkrijgen via de event-pagina's of via + 32 3 224 85 39.

Iconen

drinken

_drinken