Come join our crew!

Hoofdafbeelding
Publicatiedatum
Body

Zomer van Antwerpen? Dat is een festival vol circus, muziek, film en theater op onverwachte locaties doorheen de stad. Van half juni tot begin september. Zomerfabriek dat is Berchem’s best kept secret met een uitgebreid programma voor en door creatievelingen.

Om van onze 29e editie weer een spetterend spektakel te maken, zijn wij nog op zoek naar extra schouders om zich mee onder het festival te zetten. 

Wij bieden: boeiend werk in een internationale omgeving, verloning volgens CAO Podiumkunsten en extra gezelligheid tijdens voorstellingen, happy hours en barbecues. 

Zomer van Antwerpen streeft ernaar maximaal te investeren in de groei van haar werknemers. We vinden het belangrijk een inclusieve werkomgeving te bieden waarin iedereen gelijke kansen krijgt - ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie of leeftijd. Wij stimuleren diversiteit en moedigen iedereen aan om te solliciteren. 

Meer info over alle vacatures en hoe te solliciteren, vind je hier.  

Niet op zoek naar een job, maar werk je wel graag mee aan een zomers cultuurfestival? meld je aan als vrijwilliger via vrijwilligers@zva.be! Hoe meer zomerzielen, hoe meer vreugd!