Kamer van K.

Kamer van K.

Kamer van K.

 

Middenin de kamer staat een deur. Aan de deur hangt een koptelefoon. Als je de koptelefoon opzet leer je K. kennen. Een man die vertelt over zijn gevecht met zijn moordenaars, over zijn vader die hem zegt dat alles goed komt, over zijn liefde voor Britney Spears, over de strepen op zijn behang. Een man die langzaam het contact met de werkelijkheid verliest. In de deur zit een deurspion, als je erdoor kijkt zie je een kamer. Het is een kamer uit een psychiatrisch ziekenhuis. De kamer van K.  

 

Deze audio-installatie is een voorstudie van de audiovoorstelling Binnenin, over de werkelijkheidsverschuiving bij mensen met een psychotische kwetsbaarheid. Tweemanscollectief VETO (Anna Dupon en Xandry van den Besselaar) beweegt zich tussen verhaal en ervaring. Tussen fictie en non-fictie. Tussen theater, beeldende kunst en podcast. 

 

VETO i.s.m. Stijn ter Braak (scenografisch concept).

Mede mogelijk gemaakt door: ZvA, de NWE Tijd

 

Soundcloud VETO: https://soundcloud.com/user-973879956/als-het-ware

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook Kamer van K. 

 

Van 4 t/m 16 augustus 

 

Vanaf 16u in één van de gele containers op het terrein

 

Audio-installatie over psychotische kwetsbaarheid 
 

**Breng je mondmasker mee**

 

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons