Gezelschap of band
VETO

PAST EVENT: Kamer van K.

Kamer van K

Middenin de kamer staat een deur. Aan de deur hangt een koptelefoon. Als je de koptelefoon opzet leer je K. kennen. Een man die vertelt over zijn gevecht met zijn moordenaars, over zijn vader die hem zegt dat alles goed komt, over zijn liefde voor Britney Spears, over de strepen op zijn behang. Een man die langzaam het contact met de werkelijkheid verliest. In de deur zit een deurspion, als je erdoor kijkt zie je een kamer. Het is een kamer uit een psychiatrisch ziekenhuis. De kamer van K.  

Deze audio-installatie is een voorstudie van de audiovoorstelling Binnenin, over de werkelijkheidsverschuiving bij mensen met een psychotische kwetsbaarheid. Tweemanscollectief VETO (Anna Dupon en Xandry van den Besselaar) beweegt zich tussen verhaal en ervaring. Tussen fictie en non-fictie. Tussen theater, beeldende kunst en podcast. 

VETO i.s.m. Stijn ter Braak (scenografisch concept).
Mede mogelijk gemaakt door: Zomer van Antwerpen, de NWE Tijd

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Vrijdag, zaterdag en zondag
Vanaf 19u 


11, 12 en 13
18, 19 en 20
25, 26 en 27 september


Vanaf 19u doorlopend te bezoeken in een van de containers op het terrein.

Let's keep it safe: wear your mask (no entry without)

De installatie is vrij te bezoeken. Conform de huidige maatregelen (met ingang van 25 juli 2020) zijn we verplicht om de naam, huisadres telefoonnummer van elke bezoeker te noteren. We vragen deze gegevens bij het binnengaan. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing door daarvoor bevoegde instanties van de federale overheid en zullen na 30 dagen door ons verwijderd worden.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#theater #installatie #podcast