Grab The Mic Wednesdays

Grab The Mic

Spoken word, slam en heel veel liefde: dat is Grab The Mic van Mama’s Open Mic op woensdag. Zelf schitteren op het podium? Mail naar mamasopenmicprojects@gmail.com. Gewoon lekker meeluisteren met een drankje kan natuurlijk ook. Neem je mondmasker mee!

Line-up: TBA 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook Grab the Mic.

 

Woensdag 19 augustus in de Lounge of op het Terras

vanaf 20u


Hosted by Mama's Open Mic
Ook op het podium staan? Mail naar mamasopenmicprojects@gmail.com!

 

**Neem je mondmasker mee**

 

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing door de federale overheid en zullen na 30 dagen door ons verwijderd worden.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#lounge#gratis #liveperformance