Open Call

Ons programma is open: we geven het graag uit handen aan iedereen met een goed idee en zin om tijdens de zomer een tof event neer te zetten. Organisaties als Mama’s Open Mic en het Conservatorium zorgen er voor een vaste invulling op dinsdag, woensdag en zondag. De overige dagen krijgen vorm door de bijdragen van de Open Call. Iedereen met een goed idee was in het voorjaar van 2019 welkom om een plan in te dienen: uit de 80 aanmeldingen selecteerden we er 20 die budget en ondersteuning krijgen om hun idee bij ons te presenteren. Van feestjes tot vintage markten, van dance battles tot comedy avonden: alles kan en mag, zolang het gratis is en openstaat voor iedereen.

Kortom, een plek waar jij mee het programma maakt.  

Onze programmapartners voor 2019
Koninklijk Conservatorium Antwerpen, Mama’s Open Mic, Rabbadance, JC Den Eglantier, SHE., Radio Storm, Atlas Antwerpen (retour), Female Takeover, Dead Artist Society, ROOT, Tess Van Deynse, SOFTCORE, Beezy Comedy, Mod Allnighters Antwerp, Teletext, BITGRID, THE KØRK COLLECTIV., Ravenous, Samba D’Anvers, Katrien Maes, Salsa Revelation, Revive Collective, BeHuman, Meeting Of Styles, A.Kult.E, DanceDust, Our Stories Uncensored, Indeedy Inc., Eventsure, Ravenous, Oseibantu.

Interesse om een event te organiseren op de Zomerfabriek in 2020? Hou onze website/socials in de gaten, in het voorjaar meer nieuws over een mogelijke nieuwe Open Call!