Indeedy Musical Bingo @ Club Z

Indeedy Musical Bingo @ Club Z

Twee keer kan je bij ons op de Zomerfabriek het wereldberoemde muziekspelshow Indeedy Musical Bingo komen spelen! 

Indeedy Musical bingo is een unieke muziekgame die de wereld volledig verovert. Het is als een normaal bingospel, maar met popmuziek in plaats van cijfers. Elke keer dat de DJ een nummer van je bingokaart speelt, kruis je het aan. Maak kans op fantastische en kitscherige prijzen!

Kom bingo spelen met onze Amerikaanse presentator Jess Indeedy en de lokale legende DJ Klankbad en ervaar een fenomenale donderdagavond van epische proporties met hen. Wat kan je verwachten? Drie verschillende rondes van Indeedy Bingo, de beste feestmuziek, leuke wedstrijden, dansende oma's en heel veel glitter. De prijzen variëren van sandwichbroodmachines tot enorme opblaasbare banen, speciale ervaringen of gewoon alcoholische dranken!

De avond wordt afgesloten met een wild dansfeest, dus neem je meest vrolijke collega's en vrienden mee!

Kom zeker op tijd om de beste plaatsen te krijgen!

22 & 29 aug 2019
20u-01u
Club Z

GRATIS

Dit jaar openen we de deuren  van 21 juni tot en met 1 september, met een nóg uitgebreider programma dan je van ons gewend bent.
Via een open call stelden we ons huis open voor iedereen met een goed idee. Het resultaat: een bruisende mix van performances, spoken word battles, muzikale bingo-avonden, vintage marktjes en nog zoveel meer. En het beste: alles is gratis, free, voor niks!

Locatie: 
Minkelersstraat 2 - Zomerfabriek
Geolocation
drinken
eten
toegankelijkheid