Gezelschap of band
Les Dames Cerises

The Classics

Les Dames Cerises

Klassieke muziek is hip & happening. The Classics is een wekelijks terugkerende, gratis concertreeks waarin jonge muzikanten het beste van zichzelf geven. 
 

18 augustus: Les Dames Cerises
 

Met het programma "Amante felice and other affairs" nemen Les Dames Cerises je mee op een reis door Italië en Engeland van de renaissance en vroegbarok (16e en 17e eeuw), waarbij niet-religieuze levensliederen uit alle lagen van de maatschappij weerklinken.

Les Dames Cerises is een muzikaal duo bestaande uit Lenneke Nijst (zang) en Mariet Calsius (spinet/klavecimbel). De intieme combinatie van zang en spinet of klavecimbel bekrachtigt hun streven om muziek in huiselijke sfeer te laten weerklinken.

 

Fotograaf: Lore Sannen

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook The Classics. 

 

Dinsdag 18 augustus

20u

Lounge 


Hosted by de studenten van het Conservatorium 

 

**Breng je mondmasker mee**

 

Vrije toegang
 

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#lounge#liveperformance