Gezelschap of band
Enigma Guitar Duo

The Classics

Enigma Guitar Duo

Klassieke muziek is hip & happening. The Classics is een wekelijks terugkerende, gratis concertreeks waarin jonge muzikanten het beste van zichzelf geven.
 

28 juli: Enigma Guitar Duo
 

Het duo speelt met een klassieke gitaartechniek, maar het repertoire gaat wel verder dan enkel klassieke stukken. Een groot deel van hun repertoire bestaat uit jazz, tango en vele zomerse liederen. Tijdens the Classics brengt het duo onder meer muziek van: Roland Dyens, Marco Pereira, Vinicius De Moraes, Dizzy Gillespie, Baden Powell, Joao Pernambuco, Marcello Nami,... Kortom: voor elke muziekliefhebber wat wils! 

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook The Classics. 

 

Dinsdag 28 juli @ the Lounge

20u 


Hosted by studenten van het Conservatorium 

 

Let's keep it safe: wear your mask! (no entry without)
 

Conform de huidige maatregelen (met ingang van 25 juli 2020) zijn we verplicht om de naam, huisadres telefoonnummer van iedereen uit de bubbel te noteren. We vragen deze gegevens bij het binnengaan. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing door daarvoor bevoegde instanties van de federale overheid en zullen na 30 dagen door ons verwijderd worden.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#lounge#liveperformance