Gezelschap of band
Firgun Ensemble

The Classics

Firgun Ensemble

Klassieke muziek is hip & happening. The Classics is een wekelijks terugkerende, gratis concertreeks waarin jonge muzikanten het beste van zichzelf geven.
 

23 juli: Firgun Ensemble
 

Op de Zomerfabriek laat het Firgun Ensemble jullie heel graag kennis maken met het feestelijke klarinetkwintet van Frantisek Krammar. Deze Tsjech liet zijn naam in Wenen veranderen naar Franz Krommer om meer kansen te krijgen als ‘local’. Dit verhaal over de Tsjechische Mozart is nog steeds brandend actueel! Naast deze onbekende parel brengt het ensemble een waar meesterwerk van de romantische componist Johannes Brahms: zijn kwintet in si klein.

Het Firgun ensemble is een kamermuziekgroep dat zich specialiseert in muziek die gecomponeerd is voor strijkkwartet en klarinet. Ze wonnen in 2018 de eerste prijs en publieksprijs tijdens het Storioni Concours in NL en specialiseren zich vanaf volgend seizoen aan de Nederlandse Strijkkwartet Academie (NSKA) te Amsterdam.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Donderdag 23 juli

20u

Lounge 


Hosted by de studenten van het Conservatorium 

 

**Breng je mondmasker mee**

 

Vrije toegang
 

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#lounge#liveperformance