Gezelschap of band
Duo Volgaris

The Classics

Duo Volgaris

Klassieke muziek is hip & happening. The Classics is een wekelijks terugkerende, gratis concertreeks waarin jonge muzikanten het beste van zichzelf geven.

 

21 juli: Duo Volgaris

 

Het programma voor de avond bestaat uit een klassiek repertoire, eigen composities en mogelijks ook improvisaties. Met de muziek vertelt Duo Volgaris een verhaal waarin je een intens verdriet voelt, maar je jezelf toch geleidelijk aan kan bevrijden van je depressie en je terug geluk en plezier kan ervaren. 

Duo Volgaris bestaat uit de Italiaanse fluitist Bartolomeo Audisio en de Zweeds/Chinese pianist Richard HeAls prijswinnaars van verschillende internationale wedstrijden hebben ze een breed muziekrepertoire van de barok tot de 21e eeuw, inclusief eigen composities en improvisaties. Ze speelden eerder op Radio 4 in Nederland en in diverse concertzalen in Europa.

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Dinsdag 21 juli

20u

Lounge 


Hosted by de studenten van het Conservatorium 

 

**Breng je mondmasker mee**

 

Vrije toegang

 

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#lounge#liveperformance