Gezelschap of band
Belgriego Ensemble

The Classics

Belgriego Ensemble

Klassieke muziek is hip & happening. The Classics is een wekelijks terugkerende, gratis concertreeks waarin jonge muzikanten het beste van zichzelf geven.


14 juli: Belgriego Ensemble


Het internationaal Belgriego Ensemble keert deze lente terug met een project dat het publiek onderdompelt in een muzikale reis door Griekenland, Italië, Frankrijk en Spanje. "From Greece to the end of the world" is een tocht van dit Hellenistische land tot het westelijkste punt van Europa: Cape Finesterre, een dorp aan de westkust van Galicië dat beschouwd werd als het einde van de wereld gedurende de oudheid. Neem deel aan dit avontuur vol legendes, dromen en nostalgie waar grenzen ophouden te bestaan. 

Belgriego is een multicultureel ensemble van Griekse, Spaanse en Belgische muzikanten dat liederen speelt uit verschillende Europese landen. De combinatie van verschillende culturen en geluiden maken de sound van dit ensemble uniek. Belgriego tracht een nieuw perspectief te bieden op folk muziek, experimenteren en creatieve groei staan centraal. 

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Dinsdag 14 juli

20u

Lounge 


Hosted by de studenten van het Conservatorium 

 

Vrije toegang

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken

Luisterondersteuning

_luisterondersteuning
Volg ons
#lounge#liveperformance