BookSMArt

BookSMArt

Heel de zomer lang kan je de Urban Bib van Permeke terugvinden in de Zomerfabriek. Daar kunnen jullie kennis maken met drukwerk, muziek en films die de street culture vormen of hebben gevormd. De collectie is toegankelijk voor de bezoekers van de Zomerfabriek (dinsdag tem zaterdag, van 15u tot 19u30).

Naast de collectie krijgen bezoekers ook de kans om kennis te maken met verscheidene artiesten en projecten die onder de brede noemer 'urban culture' kunnen gebracht worden.
Dat wordt gedaan met een live opname van de BookSMArt podcast, mét publiek, elke donderdag ín de Zomerfabriek.

Opname start om 16h en gebeurt in twee delen van telkens +/-40 minuten.

De vijfde aflevering gunt ons een blik op de loopbaan van iemand die begon met muziek te maken met de mond, maar inmiddels al een heuse productie-studio heeft uitgebouwd. Niemand minder dan Fatty K komt langs om ons meer te vertellen over the art of beatboxing! En uiteraard vertelt hij graag mer over aankomende projecten voor de Marmalade Sound Factory.
De podcast wordt ditmaal gehost door de dame met grave EN grafische talenten: Zahra Eljadid!

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Op 27 juli 2020 trof Stad Antwerpen maatregelen om een verdere uitbraak van het Corona-virus in te dijken. Een van deze getroffen maatregelen is het verbod op evenementen op grondgebied Antwerpen tot het einde van augustus. We hebben besloten om het programma van de 26e editie vanaf 28 juli 2020 te pauzeren, ook de live-opname van de BookSMart podcast. 

 

Donderdag 30 juli in de Lounge
Opname op 16u

 

Podcast over Urban Culture

 

Let's keep it safe: wear your mask! (no entry without)
 

Conform de huidige maatregelen (met ingang van 25 juli 2020) zijn we verplicht om de naam, huisadres telefoonnummer van iedereen uit de bubbel te noteren. We vragen deze gegevens bij het binnengaan. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing door daarvoor bevoegde instanties van de federale overheid en zullen na 30 dagen door ons verwijderd worden.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#lounge#liveperformance #podcast