BookSMArt

BookSMArt

Heel de zomer lang kan je de Urban Bib van Permeke terugvinden in de Zomerfabriek. Daar kunnen jullie kennis maken met drukwerk, muziek en films die de street culture vormen of hebben gevormd. De collectie is toegankelijk voor de bezoekers van de Zomerfabriek (dinsdag tem zaterdag, van 15u tot 19u30).

Naast de collectie krijgen bezoekers ook de kans om kennis te maken met verscheidene artiesten en projecten die onder de brede noemer 'urban culture' kunnen gebracht worden.
Dat wordt gedaan met een live opname van de BookSMArt podcast, mét publiek, elke donderdag ín de Zomerfabriek.

Voor de derde aflevering van onze podcast, hebben we Dj Droppa op bezoek. Wanneer mensen de term 'DJ' horen, denken ze vaak onterecht aan de USB-sticks van David Guetta. Deze Disc Jockey is veel méér dan dat als turntablist-pur-sang! Host voor deze episode is de multi-getalenteerde Marjan De Ridder (Marjanders).

Ben je benieuwd wat die twee bespreken en waar het gesprek kan belanden? Kom op tijd naar de Zomerfabriek en luister mee, of volg de livestream vanaf je favoriete social media device ;)

Opname start om 16h en gebeurt in twee delen van telkens +/-40 minuten.

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Donderdag 16 juli in de Lounge

 

Podcast over Urban Culture

 

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207681, 4.437848

Iconen

drinken

_drinken
Volg ons
#lounge#liveperformance #podcast